Voor wie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Voor wie

Inmiddels heeft Oosterik Advies ruim 60 ziekenhuizen kunnen helpen met restitutie van onterecht betaalde BTW. Grote academische ziekenhuizen maken gebruik van onze diensten, maar ook kleinere regionale spelers hebben inmiddels hun inkoopresultaat sterk kunnen verbeteren. Voor leveranciers biedt meewerken aan een teruggaaf, de mogelijkheid om hun relaties met ziekenhuizen verder te versterken en voor de toekomst concurrerende offertes aan te kunnen bieden.

"Oosterik Advies heeft ons zeer professioneel en gedegen geholpen met het terugvorderen van BTW. Zonder zijn diepgaande kennis op productniveau en kennis van de BTW wetgeving, hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen! Niet alleen kwam het Medisch Spectrum Twente door deze adviezen tot een eenmalige besparing maar ook tot 5 jaar terug en voor de toekomst. Daarnaast konden omdat enkele leveranciers meewerkten met Oosterik Advies en andere niet, de inkooponderhandelingen ondersteund worden. BTW werd op de kaart gezet als onderhandelingsargument."

Robert Porskamp, Manager F&I Medisch Spectrum Twente

"U zou er eventueel voor kunnen kiezen om de terugvorderingsprocedure uit te besteden aan een BTW consultant. Wij hebben goede ervaring met Oosterik Advies BV uit Enschede te bereiken via telefoonnummer 06 232 42976."

René Murk, Sales Manager, Fisher & Paykel Healthcare

"Nogmaals dank voor de zeer prettige samenwerking!"

Ben Geurdes, Marketing Manager Avitum, Business Intelligence Manager, B. Braun Medical B.V.

Share our website